Mikrobilje

Mikrobilje – Male biljke pune vitamina

Primena mikrobilja u ishrani istovremeno je zdrava, ukusna i dekorativna. Mikrobilje sve više dobija na popularnosti ne samo zbog svog specifičnog, intenzivnog i pikantnog ukusa, već i zbog svih blagodeti koje donosi zdravlju budući da poseduje bogat nutritivni sadržaj. Iako se ono u svom početku koristilo samo u dekorativne svrhe i kao pojačavač ukusa u najfinijim restoranima, ono je sada gotovo postalo deo svakodnevne ishrane zbog toga što su ljudi postali svesni njegove hranljive vrednosti. Mikrobilje jača imuni sistem, štiti od srčanih i hroničnih bolesti i sadrži mnogo veću koncentraciju vitamina i minerala (vitamina C, E, K, karotenoidi, minerala Mg, Ca, K).

Mikrobilje u našoj ponudi gajeno je tako da očuva sva svoja prirodna i zdrava svojstva kao i svo bogatstvo svog nutritivnog sadržaja. Poljoprivredno gazdinstvo „Zeleni zalogaj“ iz Rume garantuje njegov kvalitet i svežinu. Mikrobilje se gaji u zaštićenim i kontrolisnim uslovima bez upotrebe hemikalija i pesticida, što obezbeđuje njegovu potpunu organičnost i očuvano bogatsvo. Uključivanje mikrobilja u ishranu ne iziskuje mnogo ulaganja a pruža mnogobrojne zdravstvene blagodeti, kao i mogućnost da vaše obroke ulepša i svojom specifičnom aromom i izgledom. Prednost mikrobilja nad običnim povrćem je u tome što se upravo koristi sveže, čime se obezbeđuje da se sačuvaju svi nutritijenti u punom obimu, koji bi se termičkom obradom biljaka izgubili.

Primena mikrobilja u ishrani ne zahteva mnogo novca, vremena i truda. Čitava lepeza biljaka različitih boja i izgleda omogućiće vašoj ishrani da postane bogatija i zdravija. Cena mikrobilja je 300 rsd. Kupite neke ovih interesantnih biljaka iz naše ponude, u kombinaciji po vašem izboru, kako biste svoje obroke učinili zdravim i ukusnim.