Proizvodi od konoplje

Proizvodi od industrijske konoplje

Konoplja je biljka koja bi svojom praktičnom primenom mogla da promeni svet na bolje. Njena blagotovorna dejstva na zdravlje i opštu dobrobit čovekovog organizma poznata su u istoriji. Konoplja je bogata mnogim prirodnim supstancama, sprečava razvoj velikog broja bolesti, ali i leči i olakšava razna stanja stanja i tegobe. Ona sadrži razne aminokiseline i esencijalne masne kiseline, vitamine, antioksidante, koji su potpuno prirodni i lekoviti.

Konopljini proizvodi poznati su kao lekoviti po tome što štite od raka, visokog krvnog pritiska, sprečavaju rizik od moždanog udara i kardiovaskularnih problema. Korišćenje proizvoda od konoplje u ishrani donosi mnoge blagodeti i ova biljka je unikatna u svojoj širokoj primeni.

Neki od proizvoda, kao što je ulje od konoplje, pored zasebne upotrebe, mogu se koristiti i kao dodatak jelima i salatama. Ulje od konoplje bogato je Omega 3 i Omega 6 masnim kiselinama, što blagotvorno deluje na imuni sistem i hormonalni sastav.

Konzumiranjem konopljinog čaja očistićete svoj organizam od toksina, viška soli i masnoća, kao i smanjiti stres i napetost. Brašno od konoplje obezbeđuje polovinu dnevnih potreba organizma za pojedinim mineralima, posebno magnezijumom i fosforom. Nov u ponudi je i protein konoplje čijom svakodnevnom konzumacijom obezbeđujete izgradnju i obnavljanje mišićne mase na najprirodniji način.

Naš cilj je da upoznamo ljude sa svim unikatnim dobrima koje upotreba proizvoda od konoplje nosi. Benefiti i pozitivan uticaj konopljinih proizvoda na zdravlje potvrđeni su od strane profesionalnog kadra. Kupite neke od proizvoda iz naše ponude i uverite se u blagotvorna dejstva koja ova neobična biljka donosi.