Sosovi i namazi

  • Čokoleško 200g Brzi pregled

Došli ste do kraja

Nema više stranica za učitavanje

Domaći sosovi i namazi

Sosovi (umaci) i namazi specifični su po svojoj tečnoj ili kremastoj teksturi i gotovo nikada se ne konzumiraju samostalno. Njihova namena je da izmene i poboljšaju ukus i strukturu jela u koje su dodati. Ukoliko upotrebite maštu i dobro ih iskombinujete, od sasvim običnog, dosadnog obroka možete napraviti spektakl. Budući da mogu biti i slani i slatki, mogućnosti su zaista beskonačne!

Posebno smo ponosni što u ponudi imamo pastu od belog luka i pesto sos od belog luka i peršuna – proizvode sa sertifikatom geografskog porekla. Pesto od sušenog paradajza je nosilac zlatne medalje za kvalitet. Jedna kašičica nekog od ovih sosova dodata u testeninu, sendvič ili kao prilog uz meso daće jelu sasvim novu dimenziju!

Slatki namazi koje nudimo savršeno se mažu na palačinke ili hleb, mogu biti interesantan dodatak mnogim poslasticama, mada se neretko dešava da se jedu sami, direktno iz tegle! Mislili smo čak i na osobe koje ne smeju ili ne žele da konzumiraju beli šećer – voćni namaz od maline i aronije sa fruktozom je idealan izbor za njih.

Sosovi i namazi koje smo uvrstili u naš asortiman birani su pažljivo i dugo, ali očekujte da se ponuda širi jer želimo da i najzahtevniji i najizbirljiviji gastronomi pronađu nešto što će ih oduševiti!