Naša priča

Odrastajući u podnožju Fruške Gore, od najranijeg detinjstva imali smo privilegiju da uživamo u pravim domaćim proizvodima. Suhomesnati delikatesi, sirevi, sokovi, pekmezi i još mnogo toga pravljeni od strane naših baka, a začinjeni ljubavlju, strpljenjem i pre svega ogromnim trudom naučili su nas da prepoznajemo i cenimo kvalitet.

Ubrzani tempo života koji nam svakodnevne obaveze diktiraju ne ostavlja mnogo vremena da razmišljamo i vodimo računa o tome šta jedemo, a pogotovo da tu hranu sami proizvedemo. Upravo zbog toga smo došli na ideju da osnujemo prodavnicu “Samo Naše“.

Kupovina pažljivo odabranih domaćih proizvoda proverenog kvaliteta putem interneta čini se kao idealna kombinacija tradicionalnog i modernog. Potrudili smo se da vam iskustvo onlajn poručivanja učinimo prijatnim – nekoliko klikova, par minuta i proizvodi iz cele Srbije stižu do vas!

Naše vrednosti:

Zadovoljstvo kupca na prvom mestu

Sve što radimo, radimo za naše kupce. Nastojimo da razumemo njihove potrebe i trudimo se da im udovoljimo. Zadovoljstvo kupca direktno je merilo našeg uspeha.

Timski rad i zalaganje

U našem timu ne postoji reč “JA”. Svaki član podjednako je bitan i svaki uspeh ili neuspeh pripisuje se timskom radu.

Cenimo trud i rad malih srpskih proizvođača

Svesni smo koliko je znanja, iskustva i zalaganja neophodno da bi se napravio kvalitetan proizvod. Upravo zbog toga dajemo sve od sebe da ih predstavimo kako dolikuje i kako zaslužuju.

Podstičemo rast i razvoj srpske privrede

Promovisanjem samo domaćih proizvoda želimo da doprinesemo razvoju naše privrede i ekonomije. Zalažemo se da Srbija, kao država sa bogatom tradicijom i kulturom, iskoristi svoj potencijal na najbolji mogući način.