Sokovi i sirupi

Došli ste do kraja

Nema više stranica za učitavanje

100% domaći i prirodni sokovi

Domaći sokovi koje smo izabrali i uvrstili u naš asortiman su proverenog kvaliteta i pravljeni su od najboljeg voća, bez aditiva, konzervansa, šećera i vode. Namenjeni su svima koji znaju da cene prirodan sok punog ukusa, čiji je svaku gutljaj prožet ljubavlju i tradicijom.

Voće se prvo hladno cedi, zatim pasterizuje i bez ikakvih dodataka pakuje u staklenu ambalažu. Izaberite sok od višnje ili kajsije ako želite da se na tren vratite u detinjstvo, sok od jagode ili maline ako želite da se osvežite i povratite energiju, sok od jabuke ako ne volite da eksperimentišete ili sok od kruške ako pak volite.

Domaći sirupi

Pored toga što imaju brojna lekovita svojstva, domaći sirupi koje nudimo su nesumnjivo osvežavajući i ukusni. Sirup od zove zasladiće vas u vrelim letnjim danima. Sa druge strane, domaći sirup od nane okrepiće vaše telo i podići raspoloženje i energiju. Zdravstveni benefiti sirupa od koprive su nadaleko čuveni, ali pored toga uživaćete i u punoći ukusa ove neobične biljke.

Opcija je mnogo i teško je izabrati, ali biće još teže jer ćemo se truditi da redovno dodajemo nove ukuse kako bismo bili sigurni da baš svako može da pronađe nešto za sebe.